Our work tells our story

Geen woorden, maar gewoon doen! Als team, maar wel met je eigen verantwoordelijkheid en bijbehorende vrijheid. Iedere dag weer nieuwe dingen leren in complexe online projecten voor klanten als Rabobank, Knab, Nationale-Nederlanden en UMG. De wereld van onze klanten verandert razendsnel, door digitale vernieuwing zorgen wij dat zij deze veranderingen voor blijven.
Combineren van onze ruime ervaring van de business en de digitale wereld. Dat is wat we doen met 100 collega’s in Amsterdam, Sofia en Zürich en dat is waar we dankzij onze collega’s goed in zijn. Complex en iedere dag leerzaam. Maar ondanks de complexiteit met een team van mensen die echt hun vak verstaan, waardoor we alles voor elkaar krijgen! Dat is ons verhaal, we zijn benieuwd naar jouw verhaal! 

Your story at Virtual Affairs

Met het vijf tot tienkoppige team werk jij aan onze implementatieprojecten. Jij maakt onze oplossingen nog beter. Samenwerken met andere ontwikkelaars, testers en projectleiders en ervoor zorgen dat het belang van de klant niet uit het oog wordt verloren. De behoeften van de afdeling marketing vertaal jij naar oplossingen in het Sitecore Experience Platform. Niet alleen technisch moet de oplossing succesvol zijn, jij zet de behoeften van de contentmanager en marketeer centraal. Je geeft regelmatig presentaties op bijvoorbeeld een evenement of bij de klant. 

Wij ontwikkelen voor de lange termijn. Simpel zijn ze zeker niet, maar dat is jouw uitdading! Complexe systemen en processen? Daar laat jij je niet door afschrikken. Integendeel! Jij wordt graag uitgedaagd door complexe scenario’s. Kennis van Sitecore is een pre.

What's your story?

Jouw passie is techniek en inmiddels heb je ruim vijf jaar ervaring met Microsoft-technologieën als C#, VB.NET, ASP.NET (MVC). Ook web technologieën als HTML, CSS, Javascript frameworks en SQL-Server en mongoDB, kennen geen geheimen voor jou. Zelfstandig advies geven vind je leuk en met jouw deskundigheid weet je collega’s en organisaties van jouw visie te overtuigen. Lukt het niet direct om een oplossing te vinden? Jij geeft niet op en gaat net zo door tot de juiste oplossing er is. Web forms for marketeers en social connect modules zijn geen onbekende voor je. Jij zet projecten op en denkt mee over de architectuur. 

Aan wat voor opdrachten je moet denken? Recent lanceerden Achmea International in Slowakije een nieuw front-end verzekeringsplatform onder de naam Onlia. Een platform dat marketeers in staat stelt tot een flexibele en persoonlijke online klantbediening. Wij waren verantwoordelijk voor de implementatie en de realisatie van het platform en brachten deze nieuwe online verzekeraar binnen negen maanden live. Dit is slechts een van de vele toonaangevende opdrachten waar jij mee aan de slag gaat. Bij deze projecten werk je intensief samen met je collega’s in een scrum georganiseerde omgeving. Dit betekent dat je niet alleen voor klanten werkt, maar vooral met hen samenwerkt. 

Over Virtual Affairs

Voor ons kent de wereld van beleggen, betalen, financiële planning en verzekeringen geen geheimen. We weten welke online interactieconcepten echt werken, welke technologieën zich bewezen hebben en hoe gebruikers zich digitaal daadwerkelijk gedragen. Bij Virtual Affairs werken nieuwsgierige mensen die expert zijn in hun vak en het leuk vinden om ontwikkelingen op het gebied van technologie, bedieningsconcepten en online marketing te volgen. Wij vinden vrijheid belangrijk. Bij ons werk je niet van 9 tot 5, maar vul je je werkdag flexibel in. Samen innoveren we iedere dag om de beste te zijn in ons vakgebied.

Emily van Brakel kan je alles over deze vacature vertellen en hoort graag van je.