Ons werk vertelt ons verhaal

Geen woorden, maar gewoon doen! Als een team en met een duidelijk eigen verantwoordelijkheid bijbehorende vrijheid. Elke dag nieuwe dingen leren in complexe online en mobiele projecten en oplossingen voor (inter)nationale klanten, zoals Rabobank, Knab, Cembra Money Bank, Crédit Agricole Consumer Finance, Aruba Bank, Achmea en Unirobe Meeùs Groep. De wereld waarin onze klanten opereren verandert snel. Door digitale verbeteringen te implementeren, zorgen wij ervoor dat onze klanten vooroplopen

in en in controle zijn van deze digitale transformatie. Wij hebben een unieke combinatie van ervaring in de financiële wereld en de digitale wereld, zowel op business vlak als technologie. Met 110+ collega's in Amsterdam, Rotterdam, Sofia en Zürich. Complexiteit en innovatieve oplossingen, elke dag. We werken met een enthousiast en leuk team van professionals, experts op hun vakgebied. Dit is ons verhaal, wij zijn nieuwsgierig naar die van jou!

Jouw verhaal bij Virtual Affairs

Als front-end developer bij Virtual Affairs ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de customer journey, ontworpen door een van je collega designers. Uiteraard draag je bij aan de optimalisatie daarvan vanuit een front-end ontwikkelingsperspectief. Je development vaardigheden en kennis staan buiten kijf en je geeft proactief feedback en doet suggesties hoe de beste front-end ervaring te realiseren is. Je zet complexe financiële producten om in eenvoudige, innovatieve en effectieve oplossingen voor een optimale online ervaring.

Voor Nationale-Nederlanden, een van onze klanten, ontwierpen we een innovatief concept en interface voor hypotheken, die de gebruiker begeleidt in de customer journey via illustraties en animaties, op een eenvoudige en speelse manier. Niet alleen je creatieve ideeën, maar ook je overtuigende wijze van advisering, naast je softwareontwikkelingskwaliteit, inspireren en helpen onze klanten om te innoveren.

Wat is jouw verhaal?

We zijn op zoek naar iemand met een passie voor front-end development die vroegtijdig betrokken wil worden bij het daadwerkelijke ontwerpproces. Je bent trots op je reeds bereikte resultaten en omdat je al meer dan twee jaar als een front-end developer werkt, heb je een interessant portfolio opgebouwd dat je graag met ons wilt delen!

Je bent creatief, bekend met user interactie en een gepassioneerde front-end engineer. Intensieve samenwerking binnen een klein team is iets wat je leukt lijkt en zoekt. Je hebt goede communicatieve vaardigheden in het Engels en bij voorkeur ook in het Nederlands. Je bent leergierig en nieuwe, innovatieve technologieën pas je zelf heel natuurlijk toe. Je neemt initiatief en bent in staat om zelfstandig te werken.

Additioneel voor dit profiel geldt:
Ervaring met (X) HTML, HTML 5, CSS en JavaScript.
Minimaal twee jaar ervaring met frameworks zoals AngularJS, NodeJS en JQuery.
Kennis van Agile en Scrum.
Kennis van Microsoft .NET, Typescript en/of Sitecore of andere op .NET gebaseerde CMS-systemen is een pré.

Over Virtual Affairs

Voor ons zijn er geen geheimen in de hedendaagse wereld van retail banking, vermogensbeheer, internet banking, financiële planning en verzekeringen. We weten welke online interactie concepten werken, welke technologieën zichzelf bewezen hebben en hoe gebruikers digitaal (inter)acteren. Bij Virtual Affairs werken nieuwsgierige, enthousiaste en toegewijde mensen, allen experts in hun vakgebied. Ze zijn intrinsiek gemotiveerd om op te hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen op online, mobile, gebruikersconcepten en klantreizen. Vrijheid en onafhankelijkheid zijn belangrijk binnen ons bedrijf. Bij Virtual Affairs werk je niet van 9 tot 5, je bepaalt je eigen werkdag. Elke dag werken we samen aan innovaties en digitale oplossingen voor onze klanten, waarmee we tastbare business waarde leveren.

Interesse?

Emily van Brakel kan je alles over deze vacature vertellen en hoort graag van je.